Acoperisuri Terase cu vegetatie ca spatiu de relaxare

Cele mai frumoase terase circulabile cu vegetatie, terasa gradina intensiva – acoperis verde extensiv hidroizolate de Hidroset.

Acoperisuri cu vegetatie destinate relaxarii, create intr-un joc de culori si ruperi de ritm vizuale, cu decoratiuni si plante de exterior, cu mobilier si pardoseala de gradina, sistem de iluminare nocturna, jardiniere, gradini japoneze. Un mini parculet privat la umbra unei pergole din lemn, intr-un design la standarde ridicate. Peisajul poate fi imbogatit si cu o piscina, un mini bar si un sistem de proiectie video in aer liber.

Unul din proiectele afisate (amenajare Lexand Studio) a fost dezvoltat pe o terasa necirculabila standard la nivel de acoperis de bloc, societatea noastra a efectuat o hidroizolatie eficienta formata din straturi de membrana din gama profesional, izolatie antiradacina si izolatie termica. Fiecare stalp de sustinere a pergolei si a sistemului de decking fixat de placa de beton, cat si a piscinei de mare greutate a fost asigurat cu hidroizolatie succesiva, intr-un final avand o terasa circulabila moderna. Beneficiarul a facut o expertiza a structurii de rezistenta inaintea demararii proiectului.

Un acoperis verde sau terasa gradina trebuie conceput in asa fel incat sa nu existe probleme cu infiltratia. Hidroset este un partener de incredere pe segmentul acoperisurilor sigure la intemperii, indiferent de destinatia acestora. Fiecare sistem de hidroizolatie se alege in parteneriat cu producatorul de materiale destinate scopului pentru care au fost fabricate. Mai jos avem cateva imagini cu un mini parc – gradina suspendata (amenajare Roxana Peled), realizat pe un sistem de hidroizolatie antiradacina. Structura cladirii a fost conceputa special pentru incarcatura cu pamant (25cm, 15mc).

Va continua cu alte terase…