Preturi hidroizolatii

Beneficiarii lucrarilor de hidroizolatii trebuie sa ramana cu ideea ca fiecare ban platit isi merita investitia, de aceea suntem atenti in alegerea materialelor si a standardelor de calitate pe solutii de sistem. Impermeabilizarea suprafetelor implica cel mai inalt grad de precizie si responsabilitate in executie, iar pentru gasirea pretului corect, beneficiarul poate transmite cereri de oferta tehnica si comerciala de la diferite firme de hidroizolatii siĀ  poate face o prima comparatie. De multe ori beneficiarii stiu pe ce solutii constructive sa mearga.

Preturile materialelor din gama profesional sunt afisate pe site-urile producatorilor sau importatorilor, insa pretul pe intreaga lucrare fixat in deviz de Executant trebuie sa acopere pierderile tehnologice, costurile la consumabile si punerea in opera, dificultatea si timpul de executie.
Un cost estimativ pentru termosistemul hidroizolant stratificat pe membrane bituminoase la constructiile noi poate fi incadrat la 25-50 eur/mp construit in functie de grosimea si calitatea termoizolatiei de pardoseala, tipul si producatorul foilor termosudabile (grosime, flexibilitate la rece, armatura), toate solutiile propuse de noi fiind incadrate in standarde de calitate optime, cu rezerve de putere sa reziste solicitarilor si conditiilor meteo la nivel de acoperis.

Reparatiile teraselor mai vechi implica costuri mai mici prin anveloparea cu un nou strat de renovare aplicatĀ  in aderenta totala pe suportul existent, prelungind astfel durata de viata a terasei. Aceste costuri la hidroizolatii se pot incadra intre 6-12 eur/mp construit in functie de calitate, dar plecand de la o limita acceptabila recomandata si excluzand materiale care nu pot fi incadrate la strat de inchidere.
La terasele circulabile trebuie luat in calcul costuri suplimentare de pardoseala pentru trafic si finisaje (decking, dale, gresie pe sapa) iar la terasele cu gradina se adauga straturi complementare de drenare si filtrare, costuri de amenajare vegetatie (pamant, iarba, irigatie). Terasele pot fi dezvoltate deasemeni cu jardiniere, sisteme luminoase, pergole, mobilier de terasa sau piscina.

Apelati cu incredere la societatea noastra pentru solutii sigure de etansare la preturi corecte si concurentiale si veti ramane multumiti de investitia facuta, orice lucrare de hidroizolatie o tratam in mod egal cu respect si rapiditate.