Specificatii membrane Bauder

specificatii membrane

Materiale folosite pentru acoperisuri cu terasa necirculabila sau circulabila

Membrane fara protectie de ardezie acoperite cu talc, folosite ca strat intermediar in sistem de dublu strat la terase circulabile acoperite sau necirculabile descoperite, bariera vapori, hidroizolatii fundatii, lucrari de complexitate medie sau mare, membrane flexibile rezistente la inghet.

– Bauder PP 3T sau 4T (3mm/ 4mm, bitum plastic APP, armatura voal poliester, flex. la rece -10*C)
– Bauder E-KV 4T (4mm, bitum elastic SBS, armatura voal poliester 250gr/mp, flex. la rece -15*C)
– Bauder PYE PV 200 S4T (4mm, bitum elastic SBS, armatura voal poliester 250gr/mp, flex. la rece -25*C)
– Bauder Therm UL30 (4mm, bitum elastic SBS, benzi de difuzie, armatura fibra sticla, flex. la rece -15*C), substrat la dubla stratificatie pentru renovare terasa cu posibilitate aerisire suport existent.
– Bauder Therm DS2 (4mm, bitum elastic SBS, benzi de difuzie, armatura fibra sticla + folie aluminiu, flex. la rece -6*C), bariera vapori cu posibilitate difuzie si aerisire planseu
– Bauder KSA (3mm, bitum elastic SBS, membrana autoadeziva, armatura fibra sticla si poliester, flex. La rece -30*C), membrana de caserare termoizolatie in sistem hidroizolant de terasa

Membrane cu protectie de ardezie si protectie anti UV, folosite ca strat de inchidere in sistem dublustrat la terase circulabile sau necirculabile, lucrari de complexitate medie sau mare. Dublustrat este sistemul recomandat pentru o durata mai buna a hidroizolatiei, in special la lucrarile noi; in cazul renovarilor peste membrana bituminoasa existenta se aplica doar un monostrat pe suportul amorsat.

– Bauder PP 4 Ard (4mm, bitum plastic APP, armatura voal poliester, flex. la rece -10*C)
– Bauder EP 4 Ard (4mm, bitum elastic SBS, armatura voal poliester 140gr/mp, flex. la rece -20*C)
– Bauder PYE PV 200 S4 Nat (4mm, bitum elastic SBS, armatura voal poliester 250gr/mp, flex. la rece -25*C)
– Bauder Therm SL 400 (4,8mm, bitum elastic SBS, benzi de difuzie, armatura poliester + fibra sticla, flex. la rece -25*C) – strat final pentru renovare terasa intr-un singur strat cu posibilitate aerisire suport existent.

Materiale profesionale pentru lucrari de hidroizolatie cu destinatii speciale: terasa gradina

Bauder Plant E4 nat (4mm, bitum elastic SBS, armatura voal poliester 250gr/mp, flex. la rece -36*C) – membrana antiradacina aditivata cu hidroxid de cupru rezistenta la strapungerea radacinilor in sistem dublustrat, terase gradina intensive, acoperisuri verzi extensive. Se protejeaza suplimentar cu folie de separatie din polietilena si geotextil tesut, drenajul se asigura cu substraturi speciale in sisem integral Bauder.

Bauder Karat (5mm, bitum nobil, armatura voal poliester 300gr/mp, flex. la rece -40*C). Este o membrana cu bitum cauciucat (-40*C) pe partea inferioara si bitum plastomeric (-25*C) pe partea superioara, asigurand o buna stabilitate dimensionala cat si flexibilitate la rece in cele mai grele conditii. Se foloseste si pentru aspectul placut al ardeziei verde + alb.

Bauder Smaragd (5mm, bitum nobil, armatura voal poliester 300gr/mp, flex. la rece -40*C). Este o membrana cu bitum cauciucat (-40*C) pe partea inferioara si bitum plastomeric (-25*C) pe partea superioara, avand in plus protectie antiradacina.

Nota. Destinatiile materialelor de hidroizolatii si caracteristicile tehnice se reflecta in preturi diferite. Pentru recomandari si solutii in functie de lucrare sau buget, va rugam sa luati legatura cu societatea noastra care va poate ajuta sa alegeti exact necesarul optim de material in functie de destinatia terasei, toate de la acelasi producator si in sistem integral: hidroizolatie bituminoasa, amorse si termoizolatie poliuretanica.

Cauta in website