hidroizolatii

De ce Hidroset?

Hidroset SRL si-a inceput activitatea in anul 2008 cu o echipa formata din specialisti cu o bogata experienta in domeniul hidroizolatiilor. In debut de criza financiara am reusit sa razbatem prin oferirea de solutii tehnice viabile si servicii de calitate, nefacand compromis cand a fost vorba de calitatea materialelor, in scurt timp reusind sa atragem clienti atat din domeniile rezidentiale cat si industriale.

Ne place ceea ce facem si suntem dedicati, iar dupa ce lucrarea s-a finalizat stim ca veti benficia de rezultatul dorit, infiltratiile fiind stopate complet si pe termen lung, protejand astfel intreaga cladire.
Utilizam doar membrane bituminoase moderne si cu un grad de flexibilitate adecvat conditiilor pentru fiecare caz in parte si respectand modul de aplicare corect.

Intelegem implicatiile unei hidroizolatii, necesitatea realizarii corecte si de calitate a acesteia si responsabilitatea noastra. Alegerea va apartine, dar tineti cont ca hidroizolatia este pentru dumneavoasra.

Hidroizolatii stratificate pentru terase sofisticate. Mergem pe calitate!

Suntem aplicatori responsabili pe sisteme de hidroizolatii si accesorii de etansare la strapungeri precum guri de scurgere pluviale, guri de aerisire planseu sau elemente ce intra in stratificatia acoperisurilor verzi. Siguranta acoperisului fara dubii de infiltratie este ceea ce isi doreste orice beneficiar care a ales sa isi construiasca o cladire cu spatiu circulabil sau tehnic deasupra. Astfel ca alegem solutii corecte de impermeabilizare si termoizolare ce nu vor fi reabilitate prea curand. Societatea noastra are o bogata experienta pe acest segment important in domeniul constructiilor, ceea ce consolideaza si statutul nostru de firma hidroizolatii in proiecte, aplicatii sau probleme de infiltratii. Acolo unde am intervenit si contractat o lucrare am lasat in urma acoperisuri sigure, perfect curate si am ramas, prin responsabilitate si garantie, doctorul teraselor.

Am realizat nenumarate lucrari de hidroizolatie si termoizolatie la:
– acoperisuri drepte circulabile pe structura de beton
– balcoane, cornise si jardiniere anexe
– suprafete drepte sau inclinate necirculabile pe structura de beton, metal sau lemn
– suprafete vegetale la acoperisuri verzi si terase gradina
– suprafete verticale la fundatii si subsoluri
– suprafete de mici dimensiuni sau de mari intinderi industriale

Preturile noastre sunt preturi bune, corecte si justificate in raport cu calitatea materialelor de hidroizolatie folosite. Ofertele sunt incadrate in satandarde de calitate pe solutii de sistem, costurile sunt exacte pentru suprafetele primite, iar beneficiarul ramane cu ideea ca fiecare ban platit si-a meritat investitia!
Folosind materialele de calitate recomandate de firma noastra, aveti mereu o hidroizolatie cu rezerve de putere ca sa poata rezista in timp tuturor solicitarilor mecanice sau conditiilor meteo extreme ce se gasesc la nivelul unui acoperis.

Societatea noastra va ofera solutii complete la rezolvarea problemelor de infiltratii unde asiguram material din gama standard sau profesional, punere in opera experimentata, intr-un pachet complet si garantie.

Cauta in website