Hidroizolatii Hidroset

Una din cele mai importante lucrari la nivelul constructiei unei cladiri noi o reprezinta hidroizolatia, atat la fundatie cat si la nivelul acoperisului (terasei). Inca de la infiintarea societatii noastre am pus accentul pe calitatea si caracteristicile materialelor intrebuintate la realizarea impermeabilizarilor, functie de fiecare aplicare si situatie in parte, tinand cont de gradul de flexibilitate al membranelor.

Membranele bituminoase raman in continuare una din cele mai fiabile solutii tehnice, acceptate in intreaga lume, fiind adaptate la cerintele zilelor noastre si imbunatatite constant, astfel incat o cladire noua, cu aplicarea de la zero a membranelor (difuzie si strat final) va beneficia de o izolatie completa si de lunga durata, inghetul, dezghetul si miscarile la nivelul cladirii nu vor afecta integritatea membranelor, mentinandu-se scopul pentru care au fost proiectate acestea.

De asemenea, repararea hidroizolatiei la cladirile vechi cu unul sau mai multe straturi va avea acelasi efect de impermeabilizare de lunga durata.

Veti beneficia de materiale si servicii dedicate pentru linistea dumneavoastra.

detalii hidroizolatii

Branduri materiale

bauder logo
bachl
soprem logo
top wet

Articole Blog hidroizolatii

Cauta in website