Despre noi

 • Societatea noastra este prezenta pe piata constructiilor din anul 2008 cu echipe specializate in montaj si reparatii pe lucrari de hidroizolatii.

 • Oferim solutii si servicii complete in realizarea izolatiei acoperisurilor terasa simple sau destinate circulatiei frecvente, cu diferite posibilitati ulterioare de amenajare peisagistica, avand siguranta unui acoperis fara riscuri de infiltratii si perfect curat.

 • Principalele materiale folosite de firma noastra sunt membranele cu masa bituminoasa elastica, armate cu tesaturi poliesterice si protectie anti-UV, respectand normele de calitate ce se impun prin intermediul carora se urmareste asigurarea etansietatii la apa indiferent de provenienta si presiunea pe care o exercita precum si asigurarea stabilitatii si durabilitatii izolatiei.

 • Asiguram materiale, transport si montaj de specialitate pentru:
  -membrane profesionale de hidroizolatie la acoperisuri drepte tip terase circulabile, necirculabile sau vegetale
  - termoizolatii rigide pentru pardoseala si trafic pietonal: polistiren expandat - extrudat, poliuretan
  - elementi de strapungere terase si balcoane: guri de scurgere verticale si orizontale de diferite dimensiuni , sifoane de pardoseala profesionale cu flansa din bitum, guri de aerisire si ventilatie, racorduri
  - accesorii pentru terase cu vegetatie: strat drenaj, folii separatie, folii protectie
  - sape semiumede mecanizate si elicopterizate cu optiuni de aditivare sau armare
  - solutii de impermeabilizare la terasele si balcoanele finisate cu gresie, granit, marmura

 • Efectuam deplasari gratuite in vederea intocmirii devizelor de lucrari, constatari defecte ale impermeabilizarii teraselor, identificari puncte cu potential de infiltratie, propunem solutii eficiente de remediere a infiltratiilor.

 • Pentru a obtine un deviz oferta detaliat in lucrari de hidroizolatie indiferent de suprafata va rugam sa ne contactati prin e-mail sau apel telefonic. Orice cerere de oferta sau executie lucrare o tratam cu respect si rapiditate.

 • Prin materialele de calitate, serviciile si preturile oferite veti gasi partenerul de incredere de care aveti nevoie in domeniul hidroizolatiilor.