Scurt Istoric

Hidroset srl si-a inceput activitatea in anul 2008 cu o echipa formata din specialisti cu o bogata experienta in domeniul hidroizolatiilor. In debut de criza financiara am reusit sa razbatem oferind solutii tehnice viabile, produse si servicii de calitate, fara compromisuri, in scurt timp reusind sa atragem clienti atat din domeniile rezidentiale cat si industriale.

Misiune

Ne place ceea ce facem, suntem dedicati si inclinati spre rezultate, infiltratiile fiind stopate complet si pe termen lung, protejand astfel intreaga cladire. Intelegem implicatiile si necesitatea realizarii corecte a unei hidroizolatii precum si responsabilitatea noastra. Oferim solutii si servicii complete pentru terase simple sau destinate circulatiei frecvente.

Tehnologii

Principalele materiale oferite sunt membranele cu masa bituminoasa elastica, armate cu tesaturi poliesterice si protectie anti-UV si  sistemele rigide termizolante pentru pardoseala si trafic pietonal respectand normele de calitate ce se impun si prin care se urmareste asigurarea etansietatii la apa indiferent de provenienta si presiunea pe care o exercita precum si asigurarea stabilitatii si durabilitatii izolatiei.

Beneficii

Asiguram materiale, transport si montaj de specialitate pentru:

– membrane profesionale de hidroizolatie la acoperisuri drepte tip terase circulabile, necirculabile sau vegetale
– termoizolatii rigide pentru pardoseala si trafic pietonal: polistiren expandat – extrudat, poliuretan
– elementi de strapungere terase si balcoane: guri de scurgere verticale si orizontale de diferite dimensiuni , sifoane de pardoseala profesionale cu flansa din bitum, guri de aerisire si ventilatie, racorduri
– accesorii pentru terase cu vegetatie: strat drenaj, folii separatie, folii protectie
– sape semiumede mecanizate si elicopterizate cu optiuni de aditivare sau armare
– solutii de impermeabilizare la terasele si balcoanele finisate cu gresie, granit, marmura

Efectuam deplasari in vederea intocmirii devizelor de lucrari, constatari defecte ale impermeabilizarii teraselor, identificari puncte cu potential de infiltratie, propunem solutii eficiente de remediere a infiltratiilor.

Suntem Hidroset

Si transformam proiectul in realitate prin responsabilitatea de a realiza si preda lucrari complet functionale

Cauta in website