Protejarea hidroizolatiei

Hidroizolatia aplicata protejeaza in primul rand o suprafata la actiunea apei indiferent de provenienta, membranele avand din fabricatie autoprotectie la actiunea degradanta a razelor solare sau inghet.
Intretinrea si protejarea hidroizolatiei intra in grija proprietarului pentru a feri cat mai mult posibil deteriorarea suprafetei, prin evitarea de:
– perforatii de orice natura
– asezare greutati statice cu presiune pe o zona mica
– diverse treceri si racorduri cabluri sau conducte neetansate
– obturarea scurgerilor la punctele de colectare pluviala

Orice interventie asupra protectiei de impermeabilizare se va face in prealabil prin contactarea aplicatorului din contract care garanteaza lucrarea executata.
Finisajele care pot acoperi suprafata etansata a terasei pentru a avea o terasa circulabila sau semicirculabila sunt pardoseli speciale de exterior de tip flotane sau fixate in sapa.

Pardoseala flotanta de tip decking sau dale piatra se aseaza pe suporti de tip grinzi sau pe ploturi reglabile avand avantaje precum design la standarde ridicate, posibilitatea ulterioara de reamenajare si scurgerea apei rapida printre rosturi.

Placile din cauciuc circulabile: recomandat realizate din granule de cacuciuc reciclat provenit de la anvelopele auto, deoarece sunt rezistente la trafic, intemperii si radiatiile solare, sunt nedeformabile si pot fi asezate pe suprafata cu minim de efort si pot fi totodata usor de demontat.

Pardoseala fixata pe sapa de tip gresie portelanata sau pardoseala epoxidica poliuretanica sunt deasemeni solutii pentru trafic la terase, avand un aspect compact si usor de intretinut.

 

Cauta in website