10 ani. De hidroizolatii

Anul acesta implinim 10 ani de activitate neintrerupta in hidroizolatii si de cand am acordat prima garantie sub acelasi nume. In tot acest timp de munca si relationare cu oameni constructivi ne-am imbunatatit experienta, ne-am consolidat increderea in solutiile aplicate, in furnizorii de materiale si in aplicatorii talentati care realizeaza cu efort o lucrare. Am fi tentati sa facem acum un inventar cati metri patrati am realizat, cate lucrari, cati antreprenori, dar acest lucru poate nu intereseaza pe nimeni cat mai degraba daca esti sau nu “firma de incredere”. Pana in prezent nu ne laudam ca am realizat zeci de mii de metri patrati de material montat, ci ne mandrim ca am realizat acoperisuri sigure si am rezolvat… multe probleme de infiltratii.

Experienta noastra de 10 ani ne da posibilitatea sa intelegem pe deplin functionalitatea in timp a acestor tipuri de hidroizolatii tip invelitori si sa alegem solutii tehnice bazate in primul rand pe necesitatile beneficiarului. Am cautat sa gasim mereu cele mai bune solutii de impermeabilizare, termoizolare si drenare, intalnind diferite situatii pe teren care au trebuit abordate separat. Pentru terase durabile, am implementat ideea de hidroizolatii stratificate incluzand sisteme de receptoare cu dubla preluare precum si materiale de izolatie cu un coeficient termic cat mai bun. Am creat pe youtube un canal pentru vizionarea tehnicii noastre de montaj iar continutul textelor si articolelor de pe hidroset.ro ne apartin in totalitate.

Hidroizolatii terase

In aceasta meserie am experimentat inca de la inceput trei mari framantari, care pot fi aceleasi in toate serviciile. Prima grija este gasirea lucrarilor prin cautari, recomandari, castigare de incredere, oferte cat mai bune. A doua grija este ca o lucrare trebuie sa iasa bine, fara neajunsuri de material sau logistica, fara intarzieri, prin urmarirea indeaproape a activitatii, a conditiilor meteo, oferind garantie pe toata durata contractului. A treia grija este gasirea si pastrarea oamenilor care isi fac bine treaba la locul de munca, personalul dedicat fiind cea mai valoroasa resursa a unei firme. Anul 2018 a fost si anul in care s-a discutat asupra crizei de forta de munca calificata. In acest fel, toate eforturile noastre s-au concentrat pe imbunatatirea serviciilor si pentru parteneriate cu oameni de incredere.

Incheiem cu cateva recunostinte. Multumim in primul rand lui Dumnezeu pentru imensul potential pe care il da Pamantul, cu toate posibilitatile de realizare a lucrurilor; multumim clientilor nostri, mici creatori de proiecte, pentru interesul acordat serviciilor noastre de acoperisuri; multumim hidro-izolatorilor pentru efortul lor fizic pe care il depun in conditii de caldura, una din cele mai istovitoare meserii, de montajul carora depinde buna functionalitate a acoperisului; multumim deasemeni colegilor nostri, parteneri de impermeabilizari, cu care am realizat in colaborare lucrari de hidroizolatii; multumim constructorilor, inginerilor, arhitectilor si tuturor care ne-au avut in vedere pentru participarea la diverse etansari si ne recomanda mai departe. Nu in ultimul rand, multumim producatorilor de materiale hidroizolante si termoizolante care ne pun la dispozitie solutii bine gandite si dedicate unor lucrari profesionale cu durata mare de viata.

Va dorim un an cat mai bun si activitate cu succes!