Materialul nostru sau materialul clientului…

Societatea noastra, specializata in hidroizolatii la terase si acoperisuri, dezvolta si expune in mod amanuntit proceduri ale tehnicilor de montaj cu materiale care sunt fabricate in acest scop profesional. Executia unei lucrari este asa de importanta cand se alege tipul materialului precum finalizarea ei cand se distinge frumusetea punerii in opera experimentata a montatorilor. Toate lucrarile de anvelopare sunt eficiente daca intregul ansamblu al acoperisului a fost construit conform recomandarilor producatorului in acord cu intelegerea si priceperea montatorilor.

Montatorii vin cu cunostinte bogate in recomandarea sau aplicarea materialelor si au informatii importante pentru elaborarea unei lucrari de calitate. Punerea in opera este o responsabilitate mai mare decat furnizarea sau achizitia unui material, acest lucru inseamna ca, daca sunt probleme de infiltratii, primii care sunt chemati sa dea explicatii sunt montatorii. Ei garanteaza o lucrare si este important ca materia prima folosita sau accesoriile de montaj sa fie conform unor cerinte tehnice de calitate.

Achizitia materialelor separat de recomandarile aplicatorului nu este intodeauna o afacere buna daca acestea nu sunt compatibile pentru proiectul respectiv, existand evident o gama foarte variata de produse cu acelasi aspect si la costuri diferite. Transportul si depozitarea lor in conditii bune trebuie facut responsabil fara a deteriora rolele de membrana sub propria greutate. Este normal ca un aplicator sa refuze montarea unor produse daca considera ca nu sunt suta la suta sigure sau de provenienta dubioasa atunci cand trebuie sa garanteze lucrarea efectuata.

In ziua de azi, clientii se intereseaza si sunt mult mai informati de la cunoscuti sau de pe internet cu privire la constructia unui acoperis, stiu ce vor, sunt mai atenti cu banii si acorda o atentie mai mare in alegerea montatorilor sau materialelor. Este un stres destul de mare faptul ca la un acoperis terasa trebuie facuta cea mai buna alegere, chiar si dupa terminarea lui o perioada ne mai uitam la tavan dupa fiecare ploaie.

Avantajul cand o lucrare de hidroizolatie este realizata la pachet reprezinta faptul ca se acorda o garantie integrala, in celalalt caz manopera este garantata fara raspunderea calitatii si integritatii materialului, care va fi data separat de producator. Montatorii au mereu intentia ca toate materialele sa fie aplicate responsabil si isi dau toata silinta sa nu existe esec al executiei, ceea ce ar duce implicit si la defaimarea materialului sau marcii acestuia. In orice caz, achizitionarea separata a produselor necesita consiliere din partea producatorului in acord cu recomandarile aplicatorului.

Societatea noastra a fost deschisa si a colaborat si cu clientii care au dorit achizitionarea separata a membranelor de hidroizolatie prin crearea unei legaturi cu producatori distribuitori parteneri care au furnizat materiale de calitate. Ne-am implicat pentru clienti creand toate conditiile optime de achizitii conform proiect pentru lucrari de calitate si am oferit sprijin pentru realizarea de acoperisuri sigure la infiltratii.